Bu Blogda Ara

1 Ağustos 2010 Pazar

Kılıç Günü Dizisinin Senaryosu

Merhaba arkadaşlar

ATV'de yayınlanacak olan Kılıç Günü dizisi ile ilgili çok farklı kaynaklardan haberdar oluyoruz. Yakın zaman da yayınlanacak. Bununla ilgili yaptığım araştırmaları sizlere aktarmak istiyorum. Kılıç Günü dizisi izlemek için sabırsızlanan Osman Sınav fanatikleri gibi bende merakla bekliyorum.

Kılıç Günü dizisinin senaryosu tam 1 yılda da tamamlanmış bununla birlikte oyuncu seçimi tam 6 ay sürmüş. Senaryosuna gelince Ali Kılıç karakteri 90 gün boyunca adaleti kendi eline alacak. Yani adaleti Ali'nin kılıcı sağlayacak. Ali Kılıç rolü başrol. Ve bu başrolü canlandıran kişi de Tansel Öngel. Dizinin diğer başrol oyuncusu da Cansu karakterini canlandıracak Nur Erkul.

Bu arada bununla ilgili bilgi veren Osman Sınav, "Hikayemizin bir tarafı varoşlara,bir tarafı ise plazalara uzanıyor.Kahramanlarımızın 90 günü var.Aşırı bir burun kanaması ile gittiği doktor,kahramanımıza 90 günlük ömür biçiyor.Onun mezar taşını ısmarlayarak başlıyoruz diziye…. Hikayemizde kahramanımızın her gününü bir bölüme sığdıracağız"

Filmi sabırsızla bekliyoruz. Kılıç Günü dizisi ile ilgili herşeyi bu sitede bulabileceksiniz. Bölüm özetleri ve tabi ki bölüm analizleriyle ilgili herşey burada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder